04
feb
2020
Höganäs-Kullen
Scandic Nord
Skåne
Sweden

I den här grundkursen kommer vi att gå igen alla basfunktioner i ClubRunner och ge tips. Utbildningen är anpassad för de klubbar som precis har gått över eller håller på att gå över till ClubRunner, varför den kommer att ligga på nybörjarnivå utan krav på tidigare erfarenhet. Men även funktionärer i andra klubbar som vill ha en genomgång av funktioner på denna nivå är naturligtvis välkomna. Detta är sannolikt sista utbildningen på nybörjarnivå detta Rotaryår.

Deltagande i utbildningen är lämplig för alla typer av funktionärer i klubben som praktiskt kommer att använda ClubRunner. Alltså inte bara IT-samordnare utan även till exempel sekreterare, programansvariga, närvaroregistratörer, webbredaktörer, klubbmästare m.fl.

Handledare är Mats Håkanson och Stellan Larsson. 

Vi inleder med en enkel måltid, som betalas på plats. Eftersom vi har ett tajt schema är det bra om alla har ätit vid 18-tiden, så att vi kan sätta igång då.

Anmälan är obligatorisk och görs senast kl 8.00 den 1 februari genom att klicka på "Medlemmar". För att genomföra anmälan krävs att du är inloggad på distriktets hemsida. Vill du ha hjälp med inloggningen, klicka här!